More

    “Τα 50α γενέθλια της Ζήνας και η διαχρονική της επιτυχία”. Του Γιώργου Τσούκαλη

    “Τα πεντηκοστά γενέθλια της Ζήνας Κουτσελίνη και η διαχρονική της επιτυχία”. Του Γιώργου Τσούκαλη.

    Δημοσιογράφος, τηλεοπτικό στέλεχος και επιτυχημένη παρουσιάστρια. Την γνώρισα πίσω από τις κάμερες στο Mega στον Ant1 και στο Star. Αχώριστο δίδυμο με την αγαπημένη όλων μας Ελισάβετ Νικολαίδου. Εργασιομανής ακομπλεξάριστη πεισματάρα. Όταν βάλει κάτι στο μυαλό της δεν υπάρχει περίπτωση να μην το υλοποιήσει στο τέλος. Διαθέτει μια τεράστια δεξαμενή αγάπης για τους φίλους της. Είναι μια αγαπημένη μου φίλη που έχει πάθος και τσαμπουκά να λέει αλήθειες όσο πικρές κι αν είναι δεν της αρέσει να κολακεύει αλλά να αγαπάει αληθινά τόσο τους φίλους της όσο και τον κόσμο γύρω της. Στην παρέα μας η Ζήνα ξεχωρίζει με το λέγειν και χιούμορ της που την κάνουν ασυναγώνιστη. Περνάς φανταστικά μαζί της. Ειδικά όταν αποφασίζει να διηγηθεί οφ δι ρέκορντ κάποιες ιστορίες για τη φίλη της Ελισάβετ. Τότε είναι που το γέλιο χτυπάει κόκκινο.

    Νιώθω ευτυχής που είμαι φίλος της εδώ και πολλά χρόνια και οφείλω να ομολογήσω ότι της ζητούσα από πολύ παλιά να βγει μπροστά και να πάρει θέση μπροστά από την κάμερα διότι όσα γνωρίζει εκείνη από τηλεόραση δεν το ξέρει κανείς άλλος. Βρισκόμαστε συχνά στη Σίφνο και στην Αράχωβα και έχω διαπιστώσει ότι είναι καθηγήτρια στη μπιρίμπα και επίσης είναι πάρα πολύ αυστηρή με τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι μια άριστη μητέρα μια άψογη σύζυγος και μια λαμπρή φίλη μου. Περιττό λοιπόν να σας τονίσω ότι όταν ανέλαβε την εκπομπή ήμουν βέβαιος ότι θα διαπρέψει διότι έχει γνώσεις ταλέντο ευφράδεια και πάνω από όλα δημιουργικό εγωϊσμό. Η Ζήνα της αλήθειας και της καρδιάς μου. Ζήνα μου χρόνια πολλά υπέροχα και δημιουργικά.

    Γιώργος Τσούκαλης

    Διευθντής του Art & Art Magazine

    Ελισάβετ Νικολαϊδου

    Σήμερα γιορτάζει η φίλη, η αδερφή μου και κουμπάρα μου Ζήνα Κουτσελίνη. Μια σχέση ζωής που διαρκεί 20 χρόνια ….της εύχομαι να μην αλλάξει και να με βασανίζει και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα δύσκολα. Χρόνια πολλά Ζηνάκι μου.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας