More

    Χρόνια πολλά στον δικό μας Γιώργο Τσούκαλη

    Χρόνια πολλά στον δικό μας Γιώργο!

    Γιώργος Τσούκαλης: Η ήρεμη δύναμη!

    Είχα την τύχη πριν λίγα χρόνια να γνωρίσω τον Γιώργο Τσούκαλη σε ένα Φεστιβάλ. Αυτό ήταν! Από εκείνη τη στιγμή γίναμε αχώριστοι. Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει ημέρα που να μην μιλάμε, να μην σχεδιάζουμε, να μην ονειρευόμαστε. Η “χημεία” και το κοινό μας ιερό πάθος για τον Πολιτισμό, μας έκαναν συνοδοιπόρους. Είναι ο νέος μας Διευθυντής! Άνθρωπος με ανυπέρβλητη αγάπη για τον συνάνθρωπο, τους φίλους και τους συνεργάτες.

    Ο Γιώργος Τσούκαλης εργάζεται ακατάπαυστα. 24 ώρες το 24ωρο είναι ΠΑΡΩΝ, για τους φίλους, τους ξένους, τους γνωστούς…

    Ο Γιώργος, ίσως είναι και ο μοναδικός πολυβραβευμένος άνθρωπος στην Ελλάδα και όχι μόνο, ο οποίος έχει πραγματικά αμέτρητες περγαμηνές, αμέτρητα βραβεία. Βραβεία όμως που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αναμετρηθούν με τα βραβεία της ψυχής του! Την καλοσύνη, την αγάπη, την δοτικότητα χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θα ήταν ανιαρό, αλλά και άσκοπο ακόμα – πιστέψτε με, να αναφερθώ στις αναρίθμητες επιτυχίες του Γιώργου Τσούκαλη, που αφορούν ανακαλύψεις, αρχαιοκαπηλίες και τόσα άλλα. Ο Γιώργος Τσούκαλης είναι μία ήρεμη δύναμη!

    Τόσο εγώ, όσο και οι Επιστημονικοί Συνεργάτες του περιοδικού μας Art & Art Magazine, ευχόμαστε στον δικό μας Γιώργο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να βρίσκεται πάντα στις επάλξεις, έτσι ώστε να προσφέρει στον παγκόσμιο Πολιτισμό την γνώση του, τη καρδιά του και να τον χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

    Νίκος Αμοργιανός (Εκδότης του Art & Art Magazine)

    ΕΥΧΕΣ ΦΙΛΩΝ

    Εύχομαι ολόψυχα στον ξεχωριστό άνθρωπο του Πολιτισμού μας, Ιδιωτικό Ερευνητή και Διευθυντή του Art & Art Magazine Γιώργο Τσούκαλη, να είναι πάντοτε ευτυχισμένος, δημιουργικός και πάντα να προσφέρει στην Ελλάδα τη γνώση του και την ψυχή του. Χρόνια του πολλά!

    Βασίλης Σαλέας (Solist του Κλαρίνου)

    Εύχομαι στον αγαπητό μου φίλο Γιώργο Τσούκαλη για την ονομαστική του εορτή χρόνια πολλά, δημιουργικά με υγεία, ευτυχία, ευημερία, καλή δύναμη στο δύσκολο, πολύπλευρο και απαιτητικό έργο που επάξια επί σειρά ετών επιτελεί και κάθε βήμα του να είναι και μια καινούργια επαγγελματική του επιτυχία.

    Νίκος Καρακούκης (Προϊστάμενος Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών)

    Εγκάρδιες ευχές καρδιάς στον φίλο μου Γιώργο Τσούκαλη. Εργώδη στυλοβάτη και θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Να του χαρίζει ο Θεός υγεία και δύναμη.

    Ιωάννης Καμνής (Αντιπρόεδρος Πολεμικού Μουσείου Αθηνών – Υποστράτηγος)

    Ένας φίλος καρδιάς, μοναδικός σε αυτό που κάνει, με μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό της χώρας μας, ξεχωριστός άνθρωπος, επαγγελματίας και οικογενειάρχης . Χρόνια Πολλά ολόψυχα!

    Νίκος Καραμανλής (Εκδότης των εφημερίδων “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” & “KARFITSA”)

    “Χρόνια Πολλά, όμορφα και δημιουργικά ξεχωριστέ φίλε και άξιε Έλληνα … Είσαι ο δικός μας Γιώργος με την μεγάλη καρδιά, μα μεταμορφώνεσαι στο σκληρότερο καρύδι όταν θέλεις να λάμψει η αλήθεια”.

    Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Στιχουργός)

    Στον αγαπημένο μου φίλο, συνεργάτη, και συνοδοιπόρο Γιώργο Τσούκαλη, εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά, καλά, με υγεία και αμέτρητες καθημερινές στιγμές ευτυχίας. Εύχομαι να είναι δυνατός και ενεργός για να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα στον πολιτισμό και στην κοινωνία.

    Γεράσιμος Κουρούκλης (Πρόεδρος του Silver AlertΗλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.)

    Τελευταία άρθρα

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,

    Μουσική Ημερίδα με σπουδαίους επιστήμονες πραγματοποιεί το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

    Μουσική Ημερίδα με σπουδαίους επιστήμονες πραγματοποιεί το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας