More

    Χριστούγεννα: Δύο συναυλίες και μία μουσική εξόρμηση για το Ωδείο της Ι.Μ.Π.

    Χριστούγεννα: Δύο Συναυλίες και μία μουσική εξόρμηση για το Ωδείο της Ι.Μ.Π.

    Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, δηλώνει παρόν τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με δύο μεγάλες συναυλίες και μία μουσική εορταστική εξόρμηση.

    Την Κυριακή λοιπόν 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, το Ωδείο της Ι.Μ.Π. φιλοξενεί σπουδαία Χορωδιακά Σύνολα σε μία μαγική χριστουγεννιάτικη βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Θα ηχήσουν παιδικές και νεανικές φωνές, ερμηνεύοντας μοναδικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μέσα σε ένα συγκινησιακό εορταστικό κλίμα, αφού κοντά μας θα βρίσκονται και παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιώς και τον “Καλό Ποιμένα”. Τίτλος της μουσικής βραδιάς είναι: “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ”. Μετά το πέρας της Συναυλίας, το Ωδείο της Ι.Μ.Π. θα τιμήσει τους Διευθυντές των Χορωδιακών Συνόλων, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ θα απονείμει σε όλα τα παιδιά και τους Χορωδούς ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΙΝΟ και μία ευλογία ως δώρο, μερίμνη του Ωδείου. Τέλος, έπειτα από απόφαση της Διευθύνσεως του Μητροπολιτικού Ωδείου, θα βραβευθεί για την προσφορά του στην Μουσική και στην ελληνική δισκογραφία, ο Μουσικοσυνθέτης και Στιχουργός Γιώργος Μουκίδης. Ένας σπουδαίος και επιτυχημένος δημιουργός, που αγαπά τα παιδιά και τους νέους μας και που έχει υπογράψει ολοκληρωμένες δισκογραφικές παραγωγές σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Γιάννη Πάριο, Δημήτρη Μητροπάνο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέγκυ Ζήνα, Νίκο Βέρτη κ.ά.

    Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Καστέλλας Πειραιώς, το Ωδείο της Ι.Μ.Π πραγματοποιεί την μεγάλη μαθητική συναυλία Χριστουγέννων. Όλοι οι μαθητές του Ωδείου θα ερμηνεύσουν στα μουσικά όργανα που σπουδάζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παρουσία των καθηγητών τους, αλλά των και γονέων τους. Μετά το πέρας της συναυλίας, οι σπουδαστές και οι καθηγητές θα λάβουν δώρο το νέο επιτραπέζιο ημερολόγιο του 2024, με ιδιαίτερο φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις του Μητροπολιτικού Ωδείου.

    Τέλος, παραμονή Χριστουγέννων, επιθυμία των σπουδαστών και των καθηγητών του Ωδείου είναι να ερμηνεύσουν τα Κάλαντα στον σεπτό Ποιμενάρχη του Πειραιά κ.κ.Σεραφείμ, αλλά και σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Φορείς της πόλεως.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας