More

    Σπουδαίο το καλλιτεχνικό & κοινωνικό έργο της “ΑΡΓΩ” – Συνέντευξη της Προέδρου Ρένας Βέγκου

    Τεράστιο το καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο της “ΑΡΓΩ” – Συνέντευξη της Προέδρου Ρένας Βέγκου

    Αγαπητοί αναγνώστες,

    Αξίζει κάποιος να ανακαλύψει το Κέντρο Πολιτισμού “ΑΡΓΩ” και να γνωρίσει τα στελέχη και την πρόεδρό του, με το τεράστιο καλλιτεχνικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν στην περιοχή του Περάματος.

    Η πολυβραβευμένη πρόεδρος κ.Ρένα Βέγκου τιμήθηκε πρόσφατα από το ART & ART MAGAZINE για την πολυετή προσφορά της στην κοινωνία και τον άνθρωπο, ενώ παραχώρησε το Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου 2023 αποκλειστική συνέντευξη στην Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM στην εκπομπή “Ταξίδι στον Πολιτισμό” και τον Νίκο Αμοργιανό, όπου έχουν τη δυνατότητα όλοι οι φίλοι αναγνώστες να ακούσουν στο κάτωθι link το σημαντικό έργο του Κέντρου Πολιτισμού.


    Και μέσα από την αγάπη της και την προσφορά της για τον άνθρωπο, η κα Ρένα Βέγκου θα δώσει το δικό της παρόν στις Αυτοδιοικητικές Εεκλογές του Δήμου Περάματος, πλάι στον φίλο και ακάματο εργάτη Δημήτρη Γκανά, γνωστό για το έργο του σε ολόκληρη την Β΄Πειραιώς.

    Η αναγνώριση και η αγάπη που εισπράττει η πρόεδρος της “ΑΡΓΩ” κ.Ρένα Βέγκου από Φορείς, Συλλόγους, Πολιτικούς και απλούς ανθρώπους είναι η απόλυτη αναγνώριση του πολυσχιδούς έργου της, αλλά και των κόπων όλων όσων επιτελούν και συνεισφέρουν στο έργο του Κέντρου Πολιτισμού με εμπνευστή και επικεφαλής βέβαια την εν λόγω πρόεδρο.

    Το ART & ART MAGAZINE στηρίζει τέτοιου είδους σημαντικές προσπάθειες, που προβάλλουν την Τέχνη και τον Πολιτισμό, αλλά παράλληλα βοηθούν και ενισχύουν τον άνθρωπο και την κοινωνία μας. Είμαστε στο πλευρό της “ΑΡΓΩ” και ο Θεός να ενισχύσει το έργο όλων όσων προσφέρουν και αγωνιούν για τον συνάνθρωπο.

    Ο Εκδότης και Πρόεδρος Νίκος Αμοργιανός, Γενικός Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Ραδιοφωνικός Παραγωγός Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM, τ.Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πειραιώς.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας