More

    Επιστημονικό Σεμινάριο με διεθνή απήχηση & ακτινοβολία.

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΚΠΑ κας ΑΝΝΑΣ ΛΑΖΟΥ.  ΤΙΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΜΑΣ Δρος ΙΩΆΝΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ.


    Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Διεθνές Κέντρο Έρευνας & Διάδοσης Λόγου Τέχνης & Χορού διοργανώνει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Εισαγωγή στις θεραπευτικές επιδράσεις του αρχαίου ελληνικού δράματος: εναρμόνιση ανθρώπου φύσης με την αρχαία όρχηση (Introduction to the Therapeutic Effects of Ancient Greek Drama: Man Nature Balance with Orchesis)», διάρκειας 30 ωρών.
    Με βάση τη μακροχρόνια έρευνα των ειδικευμένων διδασκόντων κι ερευνητών μας και την δημοσιευμένη διεθνώς αναγνωρισμένη καινοτόμο προσέγγιση του αρχαίου χορού και δράματος οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας και πράξης του αρχαίου δράματος (λόγος, μουσική, χορός) με προσανατολισμό στη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση. Στο σεμινάριο αυτό θα μας απασχολήσουν τα αιώνια ζητήματα της ζωής, εκπαιδεύοντας και θεραπεύοντας, με την αναβίωση της αρχαίας σοφίας και αισθητικής.  
    Θα επεξεργαστούμε κείμενα και ρυθμούς με τη σωματική δράση, σε φυσικά περιβάλλοντα (π.χ. Πνύκα, Ακαδημία Πλάτωνος), συζητώντας και μαθαίνοντας βιωματικά. Επίσης αποκτώντας σύγχρονα εργαλεία για τη διδασκαλία του αρχαίου λόγου  με προσιτό τρόπο καθώς απευθυνόμαστε σε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτως ηλικίας.Θερμές ευχές για ένα καλύτερο νέο έτος  προσανατολισμένο  στην επιδίωξη της θεραπείας, της γνώσης και του ευ ζην.
    ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ. Στο σεμινάριο ακολουθείται το  μοντέλο Μικτής Μάθησης (Blended Learning), το οποίο περιλαμβάνει:• Εξ αποστάσεως εκπαίδευση µε τη µέθοδο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (12ώρες)• Σύγχρονη εκπαίδευση θεωρητικής και βιωματικής μάθησης (18 ώρες) μέσω τηλεδιασκέψεων και δια ζώσης συναντήσεων, στην οποία θα παρουσιάζονται και θα συζητούνται αναλυτικά και διεξοδικά ειδικότερα θέματα με την ενεργή συμμετοχή εκπαιδευόμενων και διδασκόντων. Διανέμεται εκπαιδευτικό υλικό κειμένου και εποπτικού περιεχομένου (εικόνες & videos) που καλύπτει τη θεματολογία.
    Επιστημονική Εποπτεία: Άννα Λάζου (https://lazou2011ancientorchesis.academia.edu/), Διεθνές Κέντρο Έρευνας & Διάδοσης Λόγου Τέχνης & Χορού. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
    Οι επιμορφούμενοι, έπειτα από επιτυχή παρακολούθηση θα λάβουν: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ από το Διεθνές Κέντρο Έρευνας & Διάδοσης Λόγου Τέχνης & Χορού Έναρξη μαθημάτων: 20.01.2022 με την πλατφόρμα WebExΛήξη μαθημάτων: 20.02.2022Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ Πληροφορίες – Εγγραφές Τηλέφωνα: 6983942295, 6947206828 (Εργάσιμες μέρες και ώρες 9.00-20.30) Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: tclog21@gmail.com
    Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σύνδεσμο https://forms.gle/mSFdBbBwNWAXuLBe8

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας