More

    Πλήθος κόσμου στην Κοίμηση Ναυπλίου – Έψαλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης Ν.Αμοργιανός

    Πλήθος κόσμου στην Κοίμηση Ναυπλίου – Έψαλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Νίκος Αμοργιανός, μετά των Σπουδαστών του Ωδείου.

    Με κάθε βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου, με πλήθος κόσμου να συρρέει και να τιμά την μεγάλη αυτή Θεομητορική εορτή.

    Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής στην Κοίμηση της Θεοτόκου, πλημμυρίζοντας τους δρόμους και παιανίζοντας η Φιλαρμονική Ορχήστρα στα στενά της Άριας.

    Την Ιερά Πανήγυρη λάμπρυνε με την παρουσία του ο διακεκριμένος Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Γενικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Νικόλαος Αμοργιανός μετά των Σπουδαστών του Μουσικού Ιδρύματος της Ι. Μ. Π. Να σημειωθεί ότι, το Ωδείο της Ι. Μ. Π και η Διεύθυνση, τον τελευταίο χρόνο δίνουν καθημερινά το παρόν σε κάθε μουσική, πολιτιστική και κοινωνική δράση στην πόλη του Πειραιά και όχι μόνο, αναβαθμίζοντας τόσο το εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Αρωγός ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και ο ευεργέτης εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος διοικητής του Αγίου Όρους, ο οποίος συνέβαλε στην μεγάλη αγορά μουσικών οργάνων του Ωδείου.

    Ο κ. Νίκος Αμοργιανός πολυβραβευθείς για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό της πατρίδος μας και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιώς, τυγχάνει εκ των στενών συνεργατών του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Μία επιλογή ορόσημο όπως αποδείχθηκε για το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως, αφού οδεύει μέσα σε ένα χρόνο προς την κορυφή μεταξύ των σπουδαιοτέρων Μουσικών Ιδρυμάτων της χώρας. 

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας