More

    3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής & Βραβεία Art & Art Magazine

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής που διοργάνωσε το ART & ART MAGAZINE. Νέοι και νέες διακρίθηκαν από όλη την Ελλάδα, ενώπιον εγνωσμένου κύρους κριτικής επιτροπής. Επίσης, εκπληκτικές εντυπώσεις άφησε στο κοινό της Αθήνας που παραβρέθηκε το ίδιο βράδυ της Κυριακής 3 Οκτωβρίου στο Πολεμικό Μουσείο στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων  ART & ART MAGAZINE. Για τρίτη χρονιά βραβεύτηκαν καταξιωμένες προσωπικότητες  που διακρίνονται για την προσφορά τους στον πολιτισμό, στις τέχνες και στην κοινωνία.

    Εννέα γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της εκκλησίας, της μουσικής, του κινηματογράφου, της έρευνας και της δημοσιογραφίας έδωσαν το παρόν και παρέλαβαν τα βραβεία ενός θεσμού που διοργάνωσε με επιτυχία για 3η χρονιά φέτος ο εκδότης και πρόεδρος του περιοδικού Νίκος Αμοργιανός.

    Σε μια βραδιά με πολύ λάμψη το  πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για τα πιο σημαντικά σημεία της επαγγελματικής πορείας των βραβευθέντων μέσα από σύντομα video  που προβλήθηκαν πριν από κάθε βράβευση, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο  Μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης έπαιξε με το μπουζούκι του.

    Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρέλαβαν τα βραβεία:

    1. O Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλος. Την απονομή έκαναν οι: Στρατηγός Ιωάννης Ραχοβίτσας Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Στρατηγός Βλάσσης Βαλατσός και ο Στρατηγός – τ. Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Ιωάννης Καμνής.

    2. O Μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης. Την απονομή έκαναν οι: Νίκος Αμοργιανός Εκδότης και Πρόεδρος Art & Art Magazine, Χρήστος Τεντόμας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων και η Ειρήνη Νταϊφά Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά.

    3. O Σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης. Την απονομή έκαναν οι: Μουσικοσυνθέτης Γιάννη Κριμιζάκης και ο Μουσικός και Παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου.

    4. O Τραγουδιστής και Λυράρης Βασίλης Σκουλάς. Την απονομή έκαναν οι: Στρατηγός Μανώλης Γρηγοράκης και ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νικόλαος Καρακούκης.

    5. O Γλύπτης Ιωάννης Μπάρδης. Την απονομή έκαναν οι: Χρήστος Δημόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά Νίκος Παπαγεωργίου.

    6. Η Παρουσιάστρια/Δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη. Την απονομή έκαναν η Ελένη Τσαγκά Δημοσιογράφος και η Μαίρη Αρώνη Γεν.Γραμματέας της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. Η παρουσιάστρια τιμήθηκε για το κοινωνικό και πολιτιστικό της έργο και αφιέρωσε ιδιαίτερα συγκινημένη το βραβείο που παρέλαβε, στον εκλιπόντα συνάδελφο της Γιώργο Καραϊβαζ.

    7. Ο  Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Την απονομή έκαναν οι: Θώμη Παληού Δημοσιογράφος του STAR Κεντρικής Ελλάδος, ο Γεράσιμος Κουρούκλης Πρόεδρος του SILVER ALERT και ο Τραγουδιστής Γιάννης Πετρόπουλος. O Γιώργος Τσούκαλης  τιμήθηκε για τον 30ετη αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία και αφιέρωσε το βραβείο του στον αείμνηστο φίλο του δημοσιογράφο Γιώργο Μπέρτσο ο οποίος τον ώθησε να ασχοληθεί ενεργά με την καταπολέμηση αρχαιοκαπηλίας.

    8. Ο Μαέστρος/Καθηγητής Σταύρος Σολωμός.Την απονομή έκαναν οι: Dr. Ευστάθιος Αρβανίτης Καθηγητής Παν/μίου

    9. Ο Ιωάννης Μακρής Μαέστρος/Καθηγητής. Την απονομή έκαναν οι: Σάκης Κουρουπός Συνθέτης και η Ευδοκία Σιδέρη Δ/ντρια Σπουδών του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

    Την λαμπερή εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά, ενώ συντονιστής ήταν ο εκδότης και πρόεδρος του Art & Art Magazine Νίκος Αμοργιανός.

    Τα Βραβεία Πολιτισμού ART & ART MAGAZINE αποτελούν επιτυχημένο θεσμό που ξεκίνησε το 2018 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς για δύο συνεχόμενες χρονιές, τιμώντας τους: ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΛΕΑ και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας