More

  Η σπουδαία Φλαουτίστα Χρυσάνθη Αυλωνίτου στο Ωδείο της Μητροπόλεως Πειραιώς

  Η σπουδαία Φλαουτίστα Χρυσάνθη Αυλωνίτου έρχεται να δώσει τη δική της δυναμική μουσική παρουσία στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Μία ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα, που σκοπός της ζωής της είναι η Τέχνη και ο άνθρωπος. Πράγμα που αποδεικνύει καθημερινά με την ενεργή παρουσία της στα “κοινά” ως Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, αλλά και ως Μουσικός μέσα από την Β/θμια εκπαίδευση – καθηγήτρια και μέσα φυσικά από την Ωδειακή της παρουσία σε Μουσικά Ιδρύματα.

  Η Χρυσάνθη Αυλωνίτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον Αττικής. Έχει καταγωγή από το Ίλιον και την Κέρκυρα αντίστοιχα. Είναι μόνιμη διορισμένη Καθηγήτρια Μουσικής στην Δημόσια Β Βάθμια Εκπαίδευση.

  Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής και τακτικό μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

   Έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου και το 7ο Λύκειο Ιλίου. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών από το τμήμα Μουσικών Σπουδών. Έχει 2 Μεταπτυχιακούς τίτλους από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Master) τμήμα ΤΕΠΑΕΣ στις σπουδές ‘Φύλου’ και από το τμήμα Μουσικών Σπουδών Παν/μιου Αθηνών (Integrated master). Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Συμβουλευτική και Επαγγελματικό προσανατολισμό στην Ανώτατη Σχολή (ΑΣΠΑΙΤΕ) Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει ετήσια σεμινάρια Ειδικής Aγωγής, Διοίκησης σχολικών μονάδων και Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης στο Παν/μιο Αθηνών. Είναι Διπλωματούχος Φλάουτου από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας  με Καθηγητές τους (Ν.Νικόπουλο, U. Ruttimann, J. Batko). Είναι Διπλωματούχος Ανώτερων θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας) και ολοκληρώνει φέτος τον Ιούνιο τις σπουδές της στην Σύνθεση. Είναι Διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής, Πτυχιούχος Πιάνου και Διεύθυνσης Μπάντας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Φλάουτου για 4 συνεχόμενα έτη στη θερινή μουσική Ακαδημία ¨Αllegro vivo¨ στην πόλη Ηοrn της Αυστρίας με καθηγητές την F.Rahbari και τον J.Balint.

   Έλαβε το 2006 διάκριση με το Β’ Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φλάουτου της ΧΟΝ που διοργανώνει η UNESCO καθώς και έπαινο στους Πανελλήνιους μαθητικούς μουσικούς αγώνες στο Παραδοσιακό τραγούδι το 1999.

  Έχει διδάξει σε πολλά Δημόσια σχολεία της Α/βαθμιας εκπαίδευσης και ως Καθηγήτρια Φλάουτου σε Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια της χώρας.

  Έχει εργαστεί σε Φιλαρμονικές Μπάντες πολλών Δήμων της Αθήνας (Χολαργού, Αχαρνών, Μάνδρας, Καλλιθέας και Φυλής) με συμβάσεις έργου ΝΠΔΔ από το 2004, ως καθηγήτρια Θεωρητικών στο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Νέας Ιωνίας και το Δημοτικό Ωδείο Ιλίου και ως Καθηγήτρια Φλάουτου εργάστηκε στο Ωδείο Αναγέννηση και το Ωδείο Ηχογένεση μέχρι και σήμερα.

  Ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Ωδείου της Ιερά Μητροπόλεως Πειραιώς. Έχει παίξει ως τακτικό μέλος στην Αθηναική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΑΣΟΝ, τη Συμφωνική Ορχήστρα Νικόλαος Μάντζαρος, τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Κηφισιάς, τη συμφωνική Ορχήστρα Ρόδου και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαστουρίου Κέρκυρας.

  Έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με τον Μιχάλη Βιολάρη και τον Γιώργο Κριμιζάκη, ενώ συμμετείχε στο Ορχηστρικό Σύνολο του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κατά την βράβευση του Μίμη Πλέσσα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μουσικού Ιδρύματος.

  Έχει γράψει και ενορχηστρώσει μουσική για παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Ως καθηγήτρια μουσικής σε δημόσια σχολεία έχει παρουσιάσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα τα παραδοσιακά τραγούδια και έθιμα των Δωδεκανήσων, το Αρβανίτικο τραγούδι, τον κήπο της Αηφορίας  κ.α  Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε παιδαγωγικά συνέδρια, αρθρογραφεί σε Παιδαγωγικά περιοδικά και Πολιτικά site και εφημερίδες. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής, Γερμανικής γλώσσας και Η/Υ.

  Τελευταία άρθρα

  Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα από το Ωδείο της Ι.Μ.Π. στον κατάμεστο Καθεδρικό Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς

  Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα από το Ωδείο της Ι.Μ.Π. στον κατάμεστο Καθεδρικό Ι.Ναό Αγίας...

  Ο Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης στην Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM

  Ο Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης στην Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM Ο Μουσικοσυνθέτης και Στιχουργός...

  Ο Γιώργος Τσούκαλης και η Ελένη Μυλωνοπούλου καθήλωσαν το κοινό!

  Γιώργος Τσούκαλης- Ελένη Μυλωνοπούλου καθήλωσαν το κοινό Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Παιδί και Οικογένεια , Στρές και...

  Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα του Ωδείου της Ι.Μ.Π. με επίτιμο καλεσμένο τον Μουσικοσυνθέτη Γιώργο Μουκίδη.

  Με τον Γιώργο Μουκίδη στο Ωδείο της Ι.Μ.Π. Την Κυριακή λοιπόν 10 Δεκεμβρίου...
  14,2k Ακόλουθοι
  Ακολουθήστε

  Προτεινόμενα άρθρα

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
  Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας