Η Σπουδαία Μουσικός Εύη Σιδέρη στο Ωδείο της Μητροπόλεως Πειραιώς
Ευδοκία Σιδέρη
Μία χαρισματική Εκπαιδευτικός η Ευδοκία Σιδέρη, έρχεται να βάλει την δική της προσωπική σφραγίδα στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ως Διευθύντρια Σπουδών, Καθηγήτρια Πιάνου και Ανωτέρων Θεωρητικών. Μέσα σε ένα χρόνο και εν μέσω πανδημίας, ιδρύθηκε υπό την δική της καλλιτεχνική διεύθυνση χορωδία Παιδική και Ενηλίκων, ενώ πραγματοποιήθηκε η 1η χριστουγεννιάτικη συναυλία διευθύνοντας τα δύο αυτά μουσικά σύνολα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα, προετοιμάζει νέους και νέες για την εισαγωγή τους στην Μουσικολογία και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Με Τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ
Η Ευδοκία Σιδέρη γεννήθηκε & διαμένει στον Κορυδαλλό και είναι μητέρα τριών παιδιών. Είναι Πτυχιούχος και Διπλωματούχος στο Πιάνο και στα Ανώτερα Θεωρητικά και φέτος βρίσκεται στο 3ο έτος της Σύνθεσης. Ασχολείται επιπλέον με την Μουσικοκινητική Αγωγή, καθώς και με χορωδίες παιδικές-ενηλίκων όπου η ίδια διευθύνει ή συνοδεύει στο πιάνο. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε Ιδιωτικά και Δημόσια Σχολεία.
Ευδοκία Σιδέρη
Σήμερα εργάζεται στο ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και έχει λάβει μέρος ως Μουσικός σε πολλές συναυλίες: Βεάκειο και Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Σύλλογος Φίλων της Μουσικής (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Θέατρο κάτω από τη γέφυρα(Ν. Φάληρο), Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, καθώς και σε άλλα θέατρα και πολιτιστικά κέντρα.