More

    Μην είσαι το επόμενο θύμα

    Μην είσαι το επόμενο θύμα

    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ/ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ‘’ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ’’

    Στις 21 Απριλίου 2021 ολοκληρώθηκε το 6ωρο διαδικτυακό σεμινάριο αυτοάμυνας αυτοπροστασίας με θέμα: ”ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ”.Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της δημοσιογράφου Βόρειου τομέα, κας Κούτρα Δήμητρας. Η κα Κούτρα εργάστηκε ως δημοσιογράφος από το 2006 στο κανάλι Αρτ πρώην Τηλεάστυ, στο site ‘’Βόρεια γειτονιά’’, στο Station 1 news, σε τοπικές εφημερίδες και της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου.Το σεμινάριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από 100 συμμετοχές στην πλατφόρμα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο στις μέρες μας, δημιουργείται η ανάγκη εκμάθησης τρόπων αυτοάμυνας-αυτοπροστασιας κι αποφυγής επικίνδυνων καταστάσεων, ειδικά στις ευπαθείς ομάδες στις οποίες ανήκει και ο γυναικείος πληθυσμός.Εισηγητής ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής – Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας – Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ, ο οποίος συντόνισε και πρόσφερε εθελοντικά και αφιλοκερδώς το σεμινάριο. Ιδιαίτερα επίσημη χροιά στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία των:  Βουλευτής ελληνικού κοινοβουλίου Β1 τομέα της ελληνικής λύσεις Αλεξόπουλου Αναστασία Αικατερίνη Η οποία ήτανε και η χορηγός της πλατφόρμας για την υλοποίηση του σεμιναρίου , ο Aντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Υπαρχηγός του Αστυνομικού Σώματος Ραχωβίτσας Ιωάννης, ο Αντιστράτηγος ε.α, κ. Λιάκος Ηλίας, συγγραφέας των δύο αστυνομικών εγχειρίδιων της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα ‘’ Άοπλη μάχη’’ και ‘’Τεχνικές αυτοάμυνας’’, ο Υποστράτηγος ε.α του Ελληνικού Στρατού κ. Αναστόπουλος Παναγιώτης,, υποδιευθυντής Διαχείρισης κρίσεων της Πολιτικής προστασίας, Μέλος Δ.Σ. Πολεμικού Μουσείου και ο κ. Κοψαύτης Σπυρίδων, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. 
    Αξιόλογη ήταν και η συμμετοχή της Δρ. Ιωάννας Μάστορα, η οποία μίλησε για την ηθική́ και σεξουαλική́ παρενόχληση στον χώρο εργασίας και τις σύγχρονες πολιτικές ισότητας. Επιπλέον, ανέπτυξε το “σύνδρομο παγώματος” και τον αντίκτυπο που έχει σε όλα τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού́. Επίσης χορηγός της εξαιρετικής εκδηλώσεις ήτανε και η “Be with you” του Διονύση Γουράνιου. Όλοι έβαλαν την δική τους πινελιά μέσα από τις πολύτιμες εμπειρίες και τις γνώσεις τους.Ευχαριστούμε όλους όσους έβαλαν το προσωπικό τους λιθαράκι για την άψογη διεκπεραίωση του σεμιναρίου κι όλους τους συμμετέχοντες που με το ενδιαφέρον τους έδωσαν αξία και δύναμη σε αυτό που προσφέρουμε αφιλοκερδώς.
    Στο πλαίσιο του σεμιναρίου έγινε επίδειξη βασικών τεχνικών αυτοπροστασίας αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας από τον κ.   Θοδωρή Απατζή.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας