More

  Η σπουδαία Μουσικός Χρυσάνθη Αυλωνίτου, στο Ωδείο της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς

  Η σπουδαία Μουσικός Χρυσάνθη Αυλωνίτου, στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον Αττικής. Έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών από το τμήμα Μουσικών Σπουδών. Έχει Μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Master) “Φύλο και νέα εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα στην κοινωνία της πληροφορίας” είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό προσανατολισμό από την Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει ετήσια σεμινάρια Ειδικής αγωγής και Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης στο Παν/μιο Αθηνών. Είναι Διπλωματούχος Φλάουτου και Βυζαντινής μουσικής. Πτυχιούχος Ανωτέρων Θεωρητικών, Πιάνου και Διεύθυνσης Μπάντας.

   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Φλάουτου για 4 συνεχόμενα έτη στη θερινή μουσική Ακαδημία ¨Αllegro vivo¨ στην πόλη Ηοrn της Αυστρίας. Έλαβε το 2006 διάκριση με το Β’ Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φλάουτου της ΧΟΝ που διοργανώνει η UNESCO καθώς και έπαινο στους Πανελλήνιους μαθητικούς μουσικούς αγώνες στο Παραδοσιακό τραγούδι το 1999. Απ’ το 2006 μέχρι και σήμερα είναι  Καθηγήτρια Μουσικής και έχει διδάξει και διδάσκει σε πολλά δημόσια δημοτικά και Μουσικά Γυμνάσια-Λύκεια της χώρας. Έχει εργαστεί σε Φιλαρμονικές Μπάντες πολλών δήμων της Αθήνας (Αχαρνών, Μάνδρας, Καλλιθέας και Φυλής) με συμβάσεις έργου ΝΠΔΔ από το 2004, ως καθηγήτρια Θεωρητικών στο Δημοτικό Ωδείο Δήμου Νέας Ιωνίας και το δημοτικό Ωδείο Ιλίου, ως Καθηγήτρια Φλάουτου εργάστηκα στο Ωδείο Αναγέννηση και το Ωδείο Ηχογένεση μέχρι και σήμερα. Έχει παίξει ως τακτικό μέλος στην Αθηναική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΑΣΟΝ, τη Συμφωνική Ορχήστρα Νικόλαος Μάντζαρος, τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Κηφισιάς και τη συμφωνική Ορχήστρα Ρόδου. Απο πέρισυ διευθύνει την παιδική χορωδία των κατηχητικών σχολείων του Αγίου Νικολάου Ιλίου. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ηχογραφήσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με τον Μ.Βιολάρη. Γράφει και ενορχηστρώνει μουσική για παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Ως καθηγήτρια μουσικής σε δημόσια σχολεία έχει παρουσιάσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα τα παραδοσιακά τραγούδια και έθιμα των Δωδεκανήσων, το Αρβανίτικο τραγούδι, τον κήπο της Αηφορίας, την κλιματική αλλαγή  κ.α Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε παιδαγωγικά συνέδρια και αρθρογραφεί σε Παιδαγωγικά περιοδικά.Είναι πτυχιούχος Αγγλικής, Γερμανικής γλώσσας και Η/Υ. 

  Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρόβες με τον γνωστό Μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κριμιζάκη και ετοιμάζουν μια όμορφη συνεργασία, ενώ συνεργάζεται με το ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. 

  Τελευταία άρθρα

  Η “number one” pop star της χώρας Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει!

  Έλενα Παπαρίζου «Αποχρώσεις» Κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου Η “number one” pop...

  Τζίμμυ Κορίνης – “Ο Ντεντέκτιβ και συγγραφέας”. Γράφει ο Γιώργος Τσούκαλης

  Τζίμμυ Κορίνης - "Ο Ντεντέκτιβ και συγγραφέας". Γράφει ο Γιώργος Τσούκαλης Ο Τζίμμυ Κορίνης...

  1ο Διεθνές Μουσικοπαιδαγωγικό Σεμινάριο Βυζαντινής Μουσικής

  1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Ωδείου της Ιεράς...

  Προσφορά αγάπης σε Μ.Ε.Θ. από τον μεγαλύτερο Έλληνα ερμηνευτή Γιάννη Πάριο

  Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου παρουσία του κυρίου Γιάννη Πάριου, της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα - Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI/UNIVERSAL, του κυρίου Δημήτρη...
  14.2k Ακόλουθοι
  Ακολουθήστε

  Προτεινόμενα άρθρα

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
  Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας