More

    Γιώργος Τσούκαλης: “Γιατί έγινα Γενικός Διευθυντής στο Art & Art Magazine”

    Γιώργος Τσούκαλης: “Γιατί έγινα Γενικός Διευθυντής στο Art & Art Magazine”.

    Πολλοί εξ υμών φαντάζομαι ότι θα έχετε αναρωτηθεί για τον ρόλο δίπλα από το όνομα μου της ιδιότητας του γενικού διευθυντή στο art&art magazine.
    Γιατί δέχτηκα λοιπόν να γίνω γενικός διευθυντής. Θα γυρίσω λίγο πίσω το χρόνο για να αναφερθώ στην γνωριμία μου με τον εκδότη Νικόλαο Αμοργιανό. Από την πρώτη συνάντηση μου μαζί του διαπίστωσα ότι υπάρχει άριστη χημεία και κλίμα φιλίας. Είδα αμέσως ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό άνθρωπο ο οποίος είναι δοσμένος στον πολιτισμό στην τέχνη και στα ελληνικά ιδεώδη. Έχει πάθος και συνέπεια.

    Ο Νικόλαος είναι ένας προικισμένος άνθρωπος διότι είναι προσκολλημένος στην ξεχωριστή μαγεία της κάθε τέχνης ενώ παράλληλα υπηρετεί κάθε κοιτίδα πολιτισμού και ξεχωρίζει για την έντονη πολιτιστική του δράση.

    Είναι ένας καταξιωμένος μουσικός, καθηγητής βυζαντινής και ευρωπαϊκής μουσικής, καθηγητής τραγουδιού και φωνητικής αγωγής, και παράλληλα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και καθηγητής στα παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιώς χωρίς να αμείβεται. Τενόρος και μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, συγγραφέας και εκδότης, ο Αμοργιανός έχει αποσπάσει τιμητικά διπλώματα & επαίνους από δεκάδες ιδρύματα, ωδεία  σχολές, δήμους και ομίλους για την ιδιαίτερη προσφορά του στη μουσική τέχνη και στον πολιτισμό.

    Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Μίμης Πλέσσας ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και άλλοι. Παράλληλα μέσα από το περιοδικό Art & Art Magazine, ένα αμιγώς καλλιτεχνικό περιοδικό το οποίο διακρίνεται τόσο για την πλούσια θεματολογία του όσο και για την ξεχωριστή ποιοτική του αισθητική και για το υψηλό του επίπεδο και σε συνδυασμό με το Festival Art & Art δίνει βήμα και ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και να διακριθούν. Θεωρώ ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η αφοσίωση του στον πολιτισμό και προς το κοινωνικό σύνολο.

    Με γνώμονα την αφοσίωση μου στον πολιτισμό με δεδομένη την στάση μου σχετικά με την προάσπιση των θησαυρών μας μέσω του διαρκούς αγώνα μου εναντίον της αρχαιοκαπηλίας και με την αρωγή στο έργο μου από τον Νικόλαο Αμοργιανό πιστεύω ότι έχω να δώσω ακόμη πιο πολλά στον τομέα του πολιτισμού και από αυτό το μετερίζι.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας