More

    Η πιο λαμπερή βραδιά της Θεσσαλονίκης, με την σφραγίδα της Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου.

    Η πιο λαμπερή βραδιά της Θεσσαλονίκης, με την σφραγίδα της σπουδαίας Θεσσαλονικιάς Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου, την υπέρλαμπρη παρουσίαση της Βίκυς Ραπτάκη και τους σημαντικούς χορηγούς της βραδιάς, υπό την αιγίδα του Art & Art Magazine.

    Οne Time in Life – μια στιγμή στο χρόνο  δε λέει ένα πολύ γνωστό τραγούδι, αλλά πολύ περισσότερες  μας «χάρισε» το Elevate Fashion Trade Show, που πραγματοποίησε η κ. Ελίνα  Παπά-Ελευθεριάδου  στις 10  το βράδυ  της Τετάρτης  15 Ιουλίου 2020 στο Ocean Club –  The City Resort, στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης.

    Η υπέρλαμπρη παρουσιάστρια Βίκυ Ραπτάκη, έδωσε το «σύνθημα» για να αρχίσει η ροή της μεγάλης βραδιάς και η οποία είναι αλήθεια ότι «κράτησε»  με τακτ, ευγένεια κι ετοιμότητα την κάθε στιγμή!Όλα  ξεκίνησαν με τη μελωδική ερμηνεία  της σολίστ σαξόφωνου και κατόχου Grand Prix of International Competitions, Τατιάνας Μασμανίδου  μας εισήγαγε με τον καλύτερο τρόπο  στο τι θα επακολουθούσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.


    Η πρώτη εμφάνιση στο «ντεφιλέ» αφορούσε στα  νυφικά φορέματα από το κατάστημα νυφικών «Έλενα» και στα γαμπριάτικα κοστούμια «Sposo» σε διάφορους χρωματισμούς, οι οποίοι «έπαιζαν» με το μαύρο ή το μπλε για τα αγόρια, καθώς και με την αίσθηση του ρομαντισμού σχετικά με τις κοπέλες, Ήταν όλα πολύ σικ και έδιναν τη συνδυασμένη αύρα της σοβαρότητας μαζί με το μοντερνισμό για την πιο ωραία τελετή του κάθε ερωτευμένου ζευγαριού.
    Από την άλλη πλευρά,  η συλλογή της εταιρείας For You Fashion μας έδειξε ότι τα σπορ, αλλά και τα καθημερινά ρούχα μπορεί να έχουν ένα στυλ, που συμβαδίζει με το μοντέρνο, καθώς και τη σιγουριάς στην κάθε κίνηση.
    Σε ότι αφορά στα κοστούμια και στα  υποδήματα του καταστήματος Giovalile, που παρουσίασαν τα αγόρια νομίζουμε πως θέτουν τον ορισμό του σύγχρονου άνδρα, ο οποίος ξέρει το τι ζητά από τη ζωή.
    Μετά, παρουσιάστηκαν άψογες στυλιστικές προτάσεις από της  νέας σχεδιάστριας Χριστίνας Καλογήρου, η οποία χρησιμοποιεί ιδιαίτερους χρωματισμούς ( κίτρινο, φούξια ή lime), αλλά ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε μια ολόλευκη τουαλέτα, που παρέπεμπε στις δομές της αρχαιοελληνικής ομορφιάς. Αίσθηση οφείλουμε να πούμε πως προκάλεσε και η σμαραγδί τουαλέτα της Χριστίνας Καλογήρου, που φορούσε η κ. Ελίνα  Παπά-Ελευθεριάδου  στο πρώτο μέρος της βραδιάς.


    Ωστόσο, νομίζουμε πως μια  πολύ καλή πρόταση για κάθε γυναίκα αποτελούν κι οι δημιουργίες των Narcisse Fashion Clothes της μαιτρ υψηλής ραπτικής, Μάρθας Παυλίδου . Η πιο αιχμηρή ενδυματολογική εμφάνιση ήταν η πανέμορφη κόκκινη  τουαλέτα aπό την εταιρεία For You Fashion , που φορούσε πάλι η κ. Ελίνα  Παπά-Ελευθεριάδου  και το όλο σύνολο μας θύμισε τη χρυσή εποχή του Hollywood.
    Το  «ντεφιλέ έκλεισε» με τα μαγιό του καταστήματος SODA από  τα πανέμορφα μοντέλα  και τα οποία αντικατοπτρίζουν ότι πιο μοντέρνο έχουμε δει για την παραλία,  το  βραδινό πάρτι στην ακτή ή για την  καθημερινή έξοδο σε οποιοδήποτε θερινό θέρετρο.  

    Εντύπωση έκαναν και τα χειροποίητα κοσμήματα των μοντέλων, που σχεδίασε η Χριστίνα Λογοθέτη, οι μοναδικές πλεκτές τσάντες agapanthous και οι καλαίσθητες γόβες  των custom made shoes Diana , καθώς και των Bruno Scapre.
    Το πολιτιστικό μέρος της βραδιάς, Ενδιάμεσα από τα catwalks έλαβαν χώρα και οι βραβεύσεις προσωπικοτήτων από κάθε πτυχή της ζωής, ήτοι:


    Ο εκδότης  του Art and  Art Magazine  και  καθηγητής  μουσικής Βυζαντινής  –  Ευρωπαϊκής μουσικής, Νικόλαος  Αμοργιανός, ο  οποίος γεννήθηκε το 1972  στον Πειραιά Διετέλεσε τενόρος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και Μαέστρος της παιδικής χορωδίας του Χατζηκυριάκειου ιδρύματος Πειραιώς(αφιλοκερδώς). Είναι κάτοχος του Χρυσού  Σταυρού του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά του στον πολιτισμό και στη  βυζαντινή μουσική από την Unesco Πειραιώς και  Νήσων. Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με τους: Μίμη Πλέσσα, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Γλυκερία, Βασίλη Σαλέα, Μιμή Ντενίση, Πέτρο Γαιτάνο κ.ά.
    Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιωτικός ερευνητής, συγγραφέας, οικονομολόγος, ιδρυτής της εταιρείας ιδιωτικών ερευνών Jet Set Private Investigations και σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, Γεώργιος Τσούκαλης από την κ. Ελίνα Παπά – Ελευθεριάδου, αφού ο κ. Αμοργιανός δε μπόρεσε να παραστεί εξαιτίας λόγων υγείας.

    Η γραμμή Silver Alert, που αναζητά και διασώζει  ανθρώπους ηλικίας 19 ετών και άνω, που έχουν εξαφανισθεί για διάφορους λόγους. Το βραβείο παρέλαβε η «ψυχή» της Μ.Κ.Ο «Γραμμή Ζωής», Γεράσιμος Κουρούκλης, που μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας κατόρθωσε να σώσει τις ζωές  εκατοντάδων ανθρώπων, οι οποίοι   αγνοούνταν! Την βράβευση θα έκανε  ο πρόεδρος της εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου ΚYANA.


    Η εταιρεία Ifs- Ipirotiki Facility Services, η οποία εν καιρώ του κορονοϊού κατόρθωσε να καθαρίζει τα νοσοκομεία αναφοράς (νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και «Γεώργιος Παπανικολάου) και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

    Αποτελεί μια εταιρεία, που έχει πιστοποιηθεί διεθνώς την ενσωμάτωση του Covid-19 στο Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Το βραβείο παρέλαβε  ο διευθυντής Λειτουργίας  Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας