More

    Η Τρίτη Ηλικία στον Δήμο Βύρωνα πρωτοπορεί, με πρωτεργάτη την Γιώτα Σανγβινάτσου

    Η Τρίτη Ηλικία στον Δήμο Βύρωνα πρωτοπορεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της και συγκινεί στον καιρό του κορωναιού,για την θέληση και το θάρρος της να ξανά ανταμώσει έστω και για λίγο…και να χαρεί όμορφες στιγμές σαν ομάδα-εργαστήριο χορωδίας των Κ.Α.Π.Η. του δήμου,έστω και με λιγότερα άτομα μέλη της,σε πρόβες και εκδηλώσεις της!! 
    Σαν δημοτική χορωδία Κ.Α.Π.Η. στηριχτήκαμε στις 2 εγκυκλίους  που επέτρεψε πρόβες και εκδηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στις 23/6/20 και στο  τελευταίο Φ.Ε.Κ. επίσης που δημοσιεύτηκε στις  27/6/20 και αφορούσαν ΟΛΕΣ τις χορωδίες όλων των φορέων, με την άδεια του δήμου Βύρωνα φυσικά και ανάλογης επιστολής που στείλαμε προς το Υπουργείο Πολιτισμού και απάντησε (Γραφείο Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού) ότι ο κάθε δήμος αποφασίζει για την επαναλειτουργία των Κ.Α.Π.Η,ως ορίζεται από τον νόμο.


    Έτσι επαναλειτούργησε μόνον το εργαστήριο – ομάδα Χορωδίας  με ιδιαίτερο ενθουσιασμό που ξανά αντάμωσε μετά την καραντίνα!!Για να προετοιμαστούν κατάλληλα τα μέλη της και πραγματοποίησε τις 2 εκδηλώσεις της στις 2 και 13 Ιουλίου σε εξωτερικούς  χώρους του δήμου που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο μήνα  υπό την διεύθυνση της Παναγιώτας Σανγβινάτσου,πριν κλείσει τις δραστηριότητές της για καλοκαίρι.
    Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο  υπεύθυνος για την χορωδία δημοτικός υπάλληλος – εργοθεραπευτής του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Βύρωνα Γιώργος Κουτεντάκης και πολίτες του δήμου,μέσα σε ένα ευχάριστο-ψυχαγωγικό κλίμα για όλους!

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας