More

    Φιλοξενούμε μία εξαιρετική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Μ. Βρετανίας κ. Νικήτα στον π. Ιωσήφ Παλιούρα.

    Φιλοξενούμε μία εξαιρετική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Μ.Βρετανίας κ. Νικήτα, στον Μουσικολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο της ΙεράςΑρχιεπισκοπής Μ.Βρετανίας π.Ιωσήφ Παλιούρα.

    Θέλω να ευχαριστήσω τον αδελφό Μουσικό Ιεροψάλτη και Εκδότη του Περιοδικού Art & Art Magazine κ. Νίκο Αμοργιανό για την τιμή που μου κάνει να με φιλοξενήσει.

    Να με φιλοξενήσει λοιπόν σε μια μοναδική συνέντευξη με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα, που έγινε αυτές τις μέρες ακριβώς τις Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, αφού προηγήθηκε μία  ψηφιακή συνάντηση με τους Κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για να δούμε κάποια από τα προβλήματα και να αλλάξουμε ευχές μεταξύ μας και Φυσικά εκείνος να δώσει τις δικές του ευχές και ευλογίες σε όλους μας.

    Ο Σεβασμιώτατος έδωσε καταρχήν πολλές ευχές στο πλήρωμα του και Ποίμνιο εδώ στην Μεγάλη Βρετανία στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στην οποία ανήκουμε στα Ελληνικά και Αγγλικά.

    Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνά όχι μόνο το ποίμνιο του, όχι μόνο η χώρα ενώ η οποία μας φιλοξενεί η Μεγάλη Βρετανία, αλλά η μικρή και η μεγάλη πατρίδα μας και όλος ο κόσμος παγκοσμίως.

    Έδωσε ευχές για να ξεπεραστεί γρήγορα το πρόβλημα αυτό. Αναφέρθηκε στο κλείσιμο των Εκκλησιών και στην τέλεση των Ιερών Ακολουθιών, από έναν Κληρικό κι έναν Ιεροψάλτη κεκλεισμένων των θυρών και ζήτησε από τον κόσμο με υπομονή και επιμονή να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να ξεπεραστεί αυτό το κακό

    Συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Μ.Βρετανίας κ.Νικήτα.

    Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για λογαριασμό της Ελληνικής τηλεόρασης του Λονδίνου HellenicTV και για τα δικά μας προγράμματα και Ιδιαιτέρως του Πρωτοπρεσβύτερου Ιωσήφ Παλιούρα ο οποίος εβδομαδιαία εχει τα δύο προγράμματα «Αύριο είναι Κυριακή» και «Δράξασθε Παιδείας».

    Πολλές εγκάρδιες και εόρτιες ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

    Πρωτοπρεσβύτερος Ιωσήφ Παλιούρας

    Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Λονδίνου και Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας