More

    Λαμπερή βραδιά στον Α΄Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής του Art & Art Magazine

    Το κοινό μας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

    Α΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Α΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής του περιοδικού μας, με ισχυρή συμμετοχή ταλαντούχων νέων από όλη την Ελλάδα και με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής να παραβρίσκονται εκεί. Να βραβεύσουν αλλά και να βραβευθούν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, από το Art & Art Magazine .

    Μίμης Πλέσσας και Νίκος Αμοργιανός

    Παρόντες, οι τιμώμενοι: ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΕΑΣ (Επίτιμος Πρόεδρος του Art & Art Festival) όπου τους απονεμήθηκε η Ανώτατη Τιμητική Διάκριση για την προσφορά τους στην Τέχνη και στον Πολιτισμό.

    Βραβεύοντας τον Μίμη Πλέσσα με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Γρηγόρη.Χονδροκούκη
    Βραβεύοντας τον Γιώργο Κατσαρό με τον επίτιμο πρόεδρό μας Βασίλη Σαλέα
    Βραβεύοντας τον Βασίλη Σαλέα

    Επίσης τιμήθηκαν από το περιοδικό μας οι: ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ (όπου ήταν και Κριτική Επιτροπή Τραγουδιού) και η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ (Πρόεδρος της Unesco των Βορείων Προαστίων).Επίσης, παραβρέθηκαν: Ο Αντιπρύτανης κ.Γρηγόριος Χονδροκούκης ο οποίος και απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Μίμη Πλέσσα, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Πειραιά κ.Κώστας Κατσαφάδος, η κ.Ειρήνη Νταϊφά (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά), η Πρόεδρος του Ρ/Σ «Επικοινωνία FM” κ. Μαίρη Αρώνη, ο τ.Δήμαρχος Γορτυνίας κ.Ευστάθιος Κούλης, ο τραγουδιστής Σαράντης Σαλέας, ενώ Συγχαρητήρια Επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ.Βαρθολομαίου ανέγνωσε ο Πανοσ.Αρχιμανδρίτης π.Δανιήλ Ψωίνος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ενώ ευχές απέστειλε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος και ο Μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης.

    Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Πέγκυ Ζήνα, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, Ειρήνη Νταϊφά
    Βραβεύοντας τηξν Πέγκυ Ζήνα
    Βραβεύοντας με την Μαίρη Αρώνη την Στέλλα Κονιτοπούλου
    Βραβεύοντας με την Ειρήνη Νταϊφά την Νάντια Καραγιάννη

    Ευχαριστούμε τους 4 Χορηγούς που προσέφεραν στους διακριθέντες νέους μας χρηματικά έπαθλα, τους: Κώστα Κατσαφάδο (Βουλευτή Α΄Πειραιά), Νικόλαο Βλαχάκο (Χειρουργό – τ.Διοικητή του Νοσοκομείου “Μεταξά”) την Επιχειρηματία Πλοιοκτήτριαε Εταιρίας “GANMAR” κ.Αλεξάνδρα Γκανά και τον διακεκριμένο Γυναικολόγο κ.Νικόλαο Ναούμ.  Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη, καθώς και τους υποστηρικτές χορηγούς μας: Ανθοπωλείο EDEM και την κ.Κωνσταντίνα Μπόγρη, τον Μουσικό Οίκο “ΝΙΚΟΤΙΑΝ” για την παραχώρηση του Πιάνου, τον Χορδιστή κ. Γαβριήλ Χάιδο, την εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” με τον Γιώργο Αυτιά, τις εφημερίδες “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ” το ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά 90,4, τον Ρ/Σ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM”, την Δισκογραφική Εταιρία “VMI” για το προσφερθέν δισκογραφικό συμβόλαιο στον 1ο διακριθέντα του τραγουδιού, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για την παραχώρηση, την Κριτική μας Επιτροπή: κ.κ.ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΤΙΜΟΘΕΟ ΛΙΓΝΟ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ, ΧΡΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΒΙΚΥ ΣΙΟΥΤΑ, ΑΝΝΑ ΚΑΠΟΝΕ ΠΑΠΑΣ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΛΑ ΜΠΕΡΙΑΝΝΑ ΜΥΣΚΕΤΑ, ΕΥΗ ΧΛΩΡΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ και την Παρουσιάστρια Δημοσιογράφο του Καναλιού 1  90,4 κ.Πετούση Κωνσταντίνα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ απέσπασε το Μουσικό Σχολείο Πατρών με μαέστρο την κ.Νικολοπούλου Αρετούσα, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας με μαέστρο τον κ.Ηλία Παππά και 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ το Ωδείο “Αναγέννηση” με Διευθυντή τον κ.Τιμόθεο Λιγνό. 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ Πιάνου απέσπασε η Σταυρούλα Καμακάρη, η οποία και μιλά στο περιοδικό μας για τα σχέδια και όνειρά της, ενώ στο Τραγούδι 1η διακρίθηκε η Ευαγγελία Μήλιου.

    Η Πέγκυ Ζήνα με τους βραβευθέντες διαγωνιζόμενους
    Συνεργάτες και Επιτροπή
    Οι βραβευθέντες διαγωνιζόμενοι με την Στέλλα Κονιτοπούλου
    Οι βραβευθέντες διαγωνιζόμενοι με την Νάντια Καραγιάννη

    Τέλος, να πούμε πως αξιοσημείωτες και σπουδαίες παρουσίες, που απέσπασαν θετικές κριτικές και χειροκροτήματα είχαν οι Χορωδίες: η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Jeanne d’ Arc”, τα Εκπαιδευτήρια “Μάνεση”  η Χορωδία “Αγίου Μηνά Κερατσινίου”, οι  Χορωδίες  “Καλλιτεχνήματα”, ενώ ξεχώρισαν στον Διαγωνισμό  οι σπουδαστές – διαγωνιζόμενοι  του «Πολυφωνικού» Ωδείου Καρδίτσας , του Μουσικού Σχολείου Πατρών, του Π.Μ.Κ.Π. , της Σχολής «Καλλιτεχνήματα»  κ. Μιχαλοπούλου, των Εκπαιδευτηρίων «Θεμιστοκλής» της  κ.Ράνιας Πρασίνου, και οι μαθητές των κυριών Βίκυς Σιούτα , Άννας Καπόνε Πάπας  και Τζωρτζίνας Καρχάλιου.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας