More

    Σημαντική Ημερίδα του Silver Alert με υποστηρικτή το Art & Art Magazine

    ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ SILVER ALERT 

    ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ 

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ 

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ART & ART  MAGAZINE ΝΙΚΟ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟ 

    ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 

    ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ.

    Ενημερωτική ημερίδα για τις εξαφανίσεις ενηλίκων διοργάνωσε η Υπηρεσία Silver Alert τη Δευτέρα 23/12/2019, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.

    Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert κ. Γεράσιμος Κουρούκλης, η Κοινωνιολόγος της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Αγγελική Κεφαλά, η οποία παρουσίασε τον απολογισμό του Silver Alert από το 2011 μέχρι σήμερα, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νικόλαος Ζερβακάκος που ανέλυσε την αποτελεσματική συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με το Silver Alert, η Γηριατρική Κοινωνική Λειτουργός κα. Ελένη Καμπούρη που ανέλυσε τα αίτια των εξαφανίσεων, καθώς και οι Κοινωνιολόγοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Καλομοίρα Μπαζέλλι και κα Ελισσάβετ Κλαδάκη που παρουσίασαν τα δεδομένα γύρω από την κακοποίηση των ηλικιωμένων.

    Στη συνέχεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε ανθρώπους και φορείς που στήριξαν και συνεργάστηκαν με την Υπηρεσία Silver Alert όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα, ειδικά βραβεία απένειμε και ο εκδότης του Art & Art Magazine κ. Νίκος Αμοργιανός.

    Ο κ. Γιώργος Τσούκαλης, Ιδιωτικός Ερευνητής, Επιστημονικός Συνεργάτης και Διευθυντής του Art & Art Magazine, με πολλές επιτυχίες στην εξιχνίαση σημαντικότατων υποθέσεων και  μεγάλη δράση στον πολιτισμό και στον πόλεμο κατά της αρχαιοκαπηλίας ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος του Οργανισμού και Πρέσβης Καλής Θέλησης για το Silver Alert. Ο κος Τσούκαλης εξήρε το τεράστιο κοινωνικό έργο του Silver Alert και την ανάγκη να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο, ενώ δήλωσε τη βούλησή του να είναι συμπαραστάτης και αρωγός.

    Τιμήθηκαν επίσης, η κα Κατερίνα Παπακώστα για την εξαιρετική συνεργασία από την θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και η κα Θεανώ Φωτίου για την εξαιρετική συνεργασία από την θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Αλληλεγγύης.

    Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν :

    ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert

    ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ. για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert

    ΑΡΧΗΓΕΙΟ Π.Σ. – ΕΜΑΚ για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ_ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ_ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert

    Στον Ο.Φ.Κ.Α.Θ. για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert στον τομέα Έρευνας και Διάσωσης

    Στην flygreecedrone και τον Αλέξη Αλεξίου για την εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert στον τομέα Έρευνας και Διάσωσης

    Στην ΒΑΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ της υπηρεσίας Silver Alert Δωδεκανήσων για την εξαιρετική κοινωνική προσφορά.

    Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΚΤΙΟΣ» για την εξαιρετική υποστήριξη της υπηρεσίας SILVER ALERT με προσωρινή φιλοξενία αμνημόνων ηλικιωμένων, όπως επίσης στην εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ MINETTA για την εξαιρετική συνεργασία με την ασφάλιση των οχημάτων του Silver Alert και στην εταιρεία INTERAMERICAN για την εξαιρετική συνεργασία με την παροχή ασθενοφόρων μέσων όποτε χρειάστηκε.

    Η Υπηρεσία Silver Alert απένειμε επίσης, τιμητικές διακρίσεις στους δημοσιογράφους:

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ για την πολυετή συνεργασία με την εκπομπή “ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ”: Η κα Νικολούλη που ήταν συνεργάτης και αρωγός του Silver Alert από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του στο μήνυμα που απηύθυνε δήλωσε τη βούλησή της να συνεχίσει να είναι δίπλα στο Silver Alert, εξαίροντας το σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Υπηρεσία.

    ΘΩΜΗ ΠΑΛΗΟΥ για την εξαιρετική συνεργασία με την Υπηρεσία Silver Alert από το Δελτίο Ειδήσεων STAR Κεντρικής Ελλάδος: Η κα Παληού, ευχαριστώντας για την τιμή, τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου και των περιφερειακών ΜΜΕ στη διασπορά του μηνύματος και την κινητοποίηση για περιστατικά εξαφάνισης, που καθιστά αυτονόητη τη συνέχιση της συνεργασίας με το Silver Alert.

    ΠΑΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ για την προσφορά του στην δημοσιογραφία και το αστυνομικό ρεπορτάζ που υπηρέτησε για χρόνια: Ο κος Σόμπολος συνεχάρη τον Πρόεδρο, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στο Silver Alert για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των ενεργειών για τον εντοπισμό των εξαφανισθέντων ατόμων και ευχήθηκε δύναμη και συνέχεια στην προσφορά.

    Βαρβεύοντας τον Πάνο Σόμπολο

    ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ για την εξαιρετική συνεργασία με την εκπομπή “ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE”

    Τέλος, ειδική αναγνώριση απονεμήθηκε στον κ. Μίμη Πλέσσα για  την πολυετή καλλιτεχνική προσφορά του και τη στάση ζωής του.

    Τελευταία άρθρα

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Ρεσιτάλ Πιάνου από τον σπουδαίο νεαρό Πιανίστα Δημήτρη Παπακυριαζή

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας