More

    Ξεχωριστή βραδιά για νέο βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη

    Ξεχωριστή βραδιά για νέο βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη

    Στη χθεσινή βραδιά, με την άψογη διοργάνωση της γενικής γραμματέα του Συλλόγου, Ελένης Κουρή-Δάβου και με την υψηλή πνευματική ευθύνη που αποπνέει ο ιερός σκοπός της διοργάνωσης, παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της πολιτικής και της πολιτισμικής ζωής του τόπου. Στην εκδήλωση που συντόνιζε η δημοσιογράφος Φαίη Μπέη, μεταξύ πλήθους αξιόλογων προσωπικοτήτων και η δρ. Αγγελική Μαργαρίτη Andrews (Φωτ.: στη δεύτερη σειρά πάνω από δεξιά), δίπλα της η Σοφία Βυθούλκα, πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και η Έλση Δημουλά. Ακόμη, το γεγονός τίμησαν με την παρουσία τους η Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας και η Αρτεμυσία Λυμπεράκη, 

    αδελφή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    Η Ελένη Κουρή-Δάβου, με τη Ζωή Ράπτη βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ

    Ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων και ο σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ομίλου, Γιώργος Τσούκαλης, βράβευσε την Κατερίνα Πλουμιδάκη, αναφερόμενος στο βιβλίο της και την προσωπικότητά της. Μαζί του, απένειμε τιμητική πλακέτα και ο Νίκος Αμοργιανός, εκδότης του Art Magazine. «Κάποτε κάτι έζησα και το έγραψα. Μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε καλό η περιπέτεια υγείας που είχα», ανέφερε χαρακτηριστικά η συγγραφέας, η οποία καταγράφει με το δικό της, μοναδικό τρόπο την αληθινή ιστορία μιας περιόδου της ζωής της.
                                                                             

    Ξεχωριστή βραδιά για νέο βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη στο Ψυχικό, μέσα σε βαθύ συγκινησιακό κλίμα για την σπουδαία συγγραφέα και δημοσιογράφο του Εθνικού Κήρυκα.
    Κατερίνα Πλουμιδάκη και Νίκος Αμοργιανός

    Η Σάκη Κυπραίου με τη συγγραφέα Κατερίνα Πλουμιδάκη και την Ελίνα Κυπραίου.

    Το βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη μιλάει για το χρόνο που μας δανείζεται, τον οποίο έχουμε όλοι την ευκαιρία μια φορά στη ζωή μας να τον «εκμεταλλευτούμε» επάξια, προκειμένου να αισθανθούμε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Η ζωή μας είναι στιγμές και η Κατερίνα περιγράφει πως αποφάσισε να αξιοποιήσει το δικό της δανεικό χρόνο, σε μια ευαίσθητη στιγμή της ζωής της.

    Ο Κωνσταντίνος Αραβώσης, καθηγητής ΕΜΠ και γ.γ υπ. Περιβάλλοντος,
    με την Ελίνα Κυπραίου και τον Γιάννη Παππά, βουλευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. 

    Στην εκδήλωση που πλαισιώθηκε μουσικά με τις μελωδίες των Κατσαρού-Πλέσσα, απηύθυναν χαιρετισμό η Ινώ Μενεγάκη, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου και Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας, η Σάκη Κυπραίου, διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ζωή Ράπτη, βουλευτής Β. Τομέα Αθηνών της Ν.Δ, η Νόνη Δούνια, βουλευτής Ν.Δ Α’ Πειραιά και Νήσων, η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα δημοσιογράφος και στιχουργός, ο Γιώργος Κοκοτός μηχανικός και συγγραφέας και ο Κωνσταντίνος Αραβώσης, καθηγητής Ε.Μ.Π. και γ.γ του υπ. Περιβάλλοντος.

    Η Νόνη Δούνια, βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Ν.Δ.

    Ο χρόνος μας είναι ούτως ή άλλως δανεικός, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι και οι άνθρωποι που απολαμβάνουν και ζουν τη ζωή τους με συναισθηματικό πλούτο, είναι αυτοί που έχουν συλλάβει κατά μία έννοια, το βαθύτερο νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης.

    Τελευταία άρθρα

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Μεγάλη επιτυχία η Μουσική Ημερίδα του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες “Γεώργιος Τσούκαλης”

    Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς: Υποτροφίες "Γεώργιος Τσούκαλης" Ο διεθνούς φήμης Ιδιωτικός Ερευνητής κος...

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine.

    Γιώργος Νταλάρας για Νίκο Αμοργιανό και Art & Art Magazine. Αγαπητέ Νίκο,

    Μουσική Ημερίδα με σπουδαίους επιστήμονες πραγματοποιεί το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

    Μουσική Ημερίδα με σπουδαίους επιστήμονες πραγματοποιεί το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
    14,2k Ακόλουθοι
    Ακολουθήστε

    Προτεινόμενα άρθρα

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ προσθέστε εδώ το όνομά σας